Categorii
Revista

Revista Migrant în România

În perioada 2009 – 2015, Institutul Intercultural a coordonat o serie de proiecte având ca scop facilitarea integrării migranților în România. Puteți găsi aici detalii despre aceste proiecte.

Alături de alte activități, precum organizarea de întâlniri locale regulate între comunitățile de migranți, reprezentanți ai instituțiilor publice și societatea civilă, ori crearea unei rețele de mediatori interculturali migranți, Institutul Intercultural Timișoara a editat și revista „Migrant în România”. În paginile revistei sunt prezentate interviuri cu persoane migrante, proiecte și activități care au contribuit la integrarea migranților, informații despre diverse comunități de migranți din România, articole despre fenomenul migrației la nivel european sau mondial, despre viața migranților și provocările pe care aceștia le întâlnesc, rețete și altele.

La linkurile de mai jos puteți accesa toate numerele revistei, pe care le puteți parcurge articol cu articol, sau le puteți downloada în format pdf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *